Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Thomas Wilhelmus Verstappen, landbouwer, geboren te Roggel op 26 juni 1905, overleden aldaar op 5 december 1972, begraven aldaar, zoon van Peter Johannes Verstappen en Wilhelmina Hubertina van Roij.


Hij is getrouwd te Roggel op 21 augustus 1953 met
Anna Maria Elisabeth Seerden, geboren te Nederweert op 25 juni 1916, wonende aldaar, overleden op 28 november 1992, begraven te Roggel, dochter van Martinus Seerden en Maria Catharina Beerens.
(Zij was weduwe van Peter Henricus Pellemans, geboren te Nederweert rond 1921, overleden aldaar op 10 mei 1944, zoon van Peter Pellemans en Maria Elisabeth Jacobs.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina