Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrik Nicolaas Hubert Adams, landbouwer, geboren te Beegden op 4 maart 1887, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 juli 1974, zoon van Nicolaas Henricus Adams en Anna Maria Hobus.


Hij is getrouwd te Roggel op 20 april 1934 met
Maria Catharina Kneepkens, geboren te Haelen op 31 augustus 1902, wonende te Roggel, overleden te Horn (V) op 23 juli 1983, dochter van Hendrik Kneepkens en Maria Elisabeth Hobus.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina