Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Nijskens, geboren te Roggel op 28 november 1878, overleden te Meijel op 11 augustus 1954, dochter van Jacobus Nijskens en Petronella Pouls.


Zij is getrouwd te Tegelen op 20 mei 1918 met
Pieter Mathijs van Enckevort, landbouwer, geboren te Sevenum op 3 augustus 1880, wonende te Roggel en te Meijel, zoon van Gerard van Enckevort en Johanna Minten.
(Hij is later getrouwd te Helden op 15 november 1954 met Wilhelmina Hendrika Martens, geboren te Meijel op 9 september 1894, wonende te Roggel en te Meijel, overleden aldaar op 16 maart 1975, dochter van Lambertus Martens en Wilhelmina Verheijden. (Zij is eerder getrouwd te Meijel op 8 mei 1916 met Peter Bartholomeus Peeters, landbouwer, geboren te Helden op 23 februari 1891, overleden aldaar op 23 maart 1950, zoon van Jacobus Peeters en Dorothea de Bruijn.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina