Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Hubertus Nijssen, geboren te Roggel op 24 november 1918, overleden te Roermond op 16 februari 2003, begraven te Roggel, zoon van Joannes Josephus Nijssen en Maria Christina Coenen.


Hij is getrouwd te Roggel op 23 november 1945 (1) met
Maria Josephina Peeters, geboren te Weert op 8 maart 1918, wonende te Roggel, overleden te Roermond op 1 september 1946, dochter van Peter Hubertus Peeters en Hendrika van Hoef.

Hij is getrouwd te Roggel op 20 mei 1955 (2) met
Helena Maria Vossen, geboren te Roggel op 1 november 1925, overleden op 30 april 2009, begraven te Roggel op 5 mei 2009, dochter van Godefridus Hubertus Vossen en Petronella Gertruda Wolters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina