Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Cornelis Josephus Nijssen, electriciën, geboren te Roggel op 19 maart 1917, overleden te Roermond op 5 juli 1985, begraven aldaar, zoon van Joannes Josephus Nijssen en Maria Christina Coenen.


Hij is getrouwd te Roggel op 23 november 1945 met
Anna Wilhelmina Hendrika Engels, geboren te Helden op 6 december 1919, overleden op 20 maart 2011, begraven te Roermond-Tussen de Bergen op 26 maart 2011, dochter van Jacobus Engels en Johanna Petronella de Bruijn.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina