Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Theelen.


Zij is getrouwd te Arcen en Velden op 18 augustus 1890 met
Martinus Nielissen, geboren te Helden op 17 november 1853.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willem, landbouwer, geboren te Helden op 22 augustus 1894, overleden te Roggel op 18 januari 1968, begraven aldaar.
    Hij is getrouwd te Helden op 13 mei 1930 met Adelgunda Petronella Steegh, geboren te Styrum (D) op 11 december 1900, overleden te Heythuysen op 19 april 1996, begraven te Roggel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina