Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Sijmon Maessen, wonende te Haelen.


Hij was gehuwd met
Clara Didden, wonende te Haelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, gedoopt te Haelen op 3 oktober 1731, wonende te Neer op Hanssum, overleden te Neer op 24 mei 1803.
    Zij is getrouwd te Neer op 1 mei 1757 voor de kerk (1) met Petrus Hillekens, gedoopt te Neer op 12 april 1741, overleden aldaar op 1 juni 1758, zoon van Henricus Hillekens en Leonora Gerarts.
    Zij is getrouwd te Neer op 5 mei 1762 voor de kerk (2) met Gerlacus Boonen, dagloner en landbouwer, gedoopt te Neer op 12 juli 1735, wonende te Neer op Hanssum, overleden te Neer op 18 april 1811, zoon van Leonardus Boonen en Leonarda Quicken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina