Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Helena Catharina van Montfort, geboren te Maasbracht op 17 augustus 1910, overleden te Roggel op 4 februari 1951, begraven aldaar, dochter van Joannes Hubertus van Montfort en Anna Maria Allegonda Heuts.


Zij is getrouwd te Roggel op 2 juli 1937 met
Engelbert Janssen, landbouwer, melkrijder en betonwerker, geboren te Roggel op 24 juni 1909, overleden te Roermond (Z) op 9 november 1978, begraven te Leveroij op 14 november 1978, zoon van Johannes Hubertus Janssen en Anna Gertrudis Konings.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertus Johannes, metselaar, geboren te Roggel op 18 april 1940, overleden te Roermond (Z) op 9 december 2012, gecremeerd te Baexem op 13 december 2012.
  • 2 : Gertrudis Wilhelmina Petronella Aldegonda, geboren te Roggel op 9 april 1948, overleden op 9 juni 1997, begraven te Roggel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina