Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Agnes Maria Houben, geboren te Roggel op 30 juni 1883, wonende aldaar, overleden te Stramproy op 23 januari 1954, dochter van Cornelis Houben en Helena Vrinssen.


Zij is getrouwd te Roggel op 15 mei 1908 met
Hendrik Bonten, molenaar, geboren te Hunsel op 19 juli 1874, wonende te Nederweert, overleden te Roosteren op 4 juni 1955, zoon van Jan Mathijs Bonten en Geertrudis Hubertina Heijkers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelis Mathijs, geboren te Nederweert op 20 april 1910, overleden aldaar op 25 april 1911.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina