Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Mooren, geboren te Roggel op 17 juli 1900, overleden te Weert op 16 oktober 1985, begraven te Leveroij op 19 oktober 1985, dochter van Johannes Hubertus Mooren en Gertrudis Hubertina op Heij.


Zij is getrouwd te Roggel op 28 april 1933 met
Joannes Leonardus Coolen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 8 mei 1898, overleden te Roermond (Z) op 12 maart 1977, begraven te Leveroy op 16 maart 1977, zoon van Peter Hubert Coolen en Helena Deckers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina