Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Andreas Hubertus Bloemers, galvaniseur, geboren te Roermond op 18 juni 1913, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 januari 1970, begraven aldaar, zoon van Andreas Franciscus Hubertus Bloemers en Maria Catharina Snijders.


Hij is getrouwd te Roggel op 9 augustus 1940 met
Maria Helena Hubertina van Heur, geboren te Roggel op 28 september 1912, wonende te Swalmen en te Roggel, overleden te Roermond op 20 september 1996, dochter van Hubertus van Heur en Gertrudis Houben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina