Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonardus Godefridus van Roij, landbouwer, geboren te Nunhem op 6 juni 1918, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 augustus 2001, begraven aldaar op 17 augustus 2001, zoon van Jacobus Hubertus van Roij en Anna Maria Smeets.


Hij is getrouwd te Roggel op 13 juli 1951, getrouwd aldaar op 17 juli 1951 voor de kerk met
Maria Hendrica Goeden, geboren te Roggel op 8 december 1921, wonende te Nunhem, overleden te Heythuysen (Beek en Bos) op 2 november 2016, begraven te Nunhem op 7 november 2016, dochter van Francis Goeden en Gertrudis Hubertina Vossen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina