Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christina Geuijen, dienstbode, geboren te Roggel op 9 juli 1909, wonende aldaar, overleden te Horn op 6 november 1980, begraven te Roggel, dochter van Peter Johannes Geuijen en Petronella Basten.


Haar kind van een onbekende man:
  • 1 : waarschijnlijk Doodgeboren kind, geboren te Roggel op 3 maart 1944.

Zij is getrouwd te Roggel op 10 mei 1946 (2) met
Gerhard Hubert Manders, tuinier, geboren te Homberg (D) op 4 augustus 1905, wonende te Vlodrop en te Roggel, overleden aldaar op 11 januari 1983, begraven aldaar, zoon van Antoon Manders en Anna Maria Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Antonius Lambertus Johannes, constructie bankwerker, geboren te Roggel op 26 juni 1948, overleden te Roermond op 14 maart 2020.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina