Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Mathias Geuijen, geboren te Roggel op 22 mei 1916, overleden op 25 maart 1996, begraven te Roggel, zoon van Willem Hubertus Geuijen en Maria Agnes Nijssen.


Hij is getrouwd te Maarheeze op 12 mei 1952 met
Anna Maria Geelen, dienstbode, geboren te Roggel op 5 oktober 1921, wonende te Neer Vlaas, te Maarheeze en te Roggel Ophoven, overleden te Roggel op 20 augustus 1994, begraven aldaar op 24 augustus 1994, dochter van Andreas Geelen en Anna Catharina Mooren.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Roggel op 12 maart 1959.
  • 2 : Mathias Wilhelmus Jacobus, geboren te Roermond op 6 maart 1963, wonende te Ottersum, overleden aldaar op 28 oktober 1965.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina