Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Johannes Geuijen, orgelbouwer, geboren te Roggel op 12 december 1911, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 juli 1975, begraven aldaar, zoon van Peter Johannes Geuijen en Petronella Basten.


Hij is getrouwd te Roggel op 10 juni 1947 met
Helena Wilhelmina Catharina Seuren, geboren te Roggel op 5 maart 1921, wonende aldaar, overleden te Horn op 28 april 1997, begraven te Roggel, dochter van Peter Hendrikus Seuren en Wilhelmina Hubertina Petronella Beckers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina