Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Lemmen, geboren te Baexem op 13 april 1914, wonende te Roggel en te Someren, dochter van Conrardus Lemmen en Hendrina Orbon.


Zij is getrouwd te Baexem op 18 september 1942 met
Hermanus Hubertus Dirks, landbouwer, geboren te Haelen op 31 januari 1911, wonende te Roggel en te Someren, overleden aldaar op 17 juli 1980, begraven te Someren-Heide op 21 juli 1980, zoon van Antonius Deriks en Johanna Hubertina Looijen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina