Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Margaretha Leonarda Derix, geboren te Roggel op 17 januari 1909, overleden op 10 februari 1995, begraven te Roggel, dochter van Gerardus Hubertus Derix en Johanna Maria Hubertina Theelen.


Zij is getrouwd te Roggel op 9 augustus 1937 met
Peter Wilhelmus Cornelis Geurts, onderwijzer, geboren te Echt op 23 april 1907, zoon van Mathijs Hubert Geurts en Anna Mechtildis Jochems.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Roggel op 20 maart 1947.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina