Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Johannes Hubertus Deckers, geboren te Heythuysen op 3 november 1908, overleden te Roermond op 12 april 1982, begraven te Heythuysen, zoon van Johannes Deckers en Maria Elisabeth Hubertina Timmermans.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 13 juli 1942 met
Maria Gertruda Beelen, geboren te Baexem op 3 november 1911, overleden op 23 februari 1989, begraven te Heythuysen, dochter van Josephus Hubertus Beelen en Elisabeth Antoinetta Deckers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Antonius Marie Elise, fruitteler, geboren te Roggel op 18 mei 1943, overleden te Geldrop op 27 oktober 2002.
  • 2 : Josephina Maria Henrica, geboren te Roggel op 1 januari 1946, overleden te Maastricht op 17 december 2013, gecremeerd te Eijsden op 21 december 2013.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina