Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Theunissen, geboren te Roggel op 28 juni 1906, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 17 oktober 1989, begraven te Heythuysen op 21 oktober 1989, dochter van Theodorus Theunissen en Wilhelmina Luiten.


Zij is getrouwd te Roggel op 14 mei 1937 met
Heinrich Antonius Johannes Mussen, chauffeur en landbouwer, geboren te Walsum (D) op 16 januari 1908, wonende te Roggel en te Heythuysen, overleden te Roermond (Z) op 12 april 1980, begraven te Heythuysen op 16 april 1980, zoon van Peter Arnoldus Mussen en Anna Catharina Joosten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina