Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Mussen, geboren te Nederweert op 22 maart 1863, overleden te Haelen op 11 maart 1945, dochter van Petrus Johannes Mussen en Joanna Catharina Bongers.


Zij was gehuwd met
Stephanus van de Riet, arbeider, geboren te Roggel op 21 september 1864, overleden te Haelen op 26 januari 1948, zoon van Renier van de Riet en Johanna Mechtildis Geelen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Johannes Franciscus, geboren te Walsum (D) op 30 september 1901, overleden op 30 juni 1974, begraven te Haelen.
    Hij was gehuwd met Wilhelmina Eijkelenberg, geboren op 6 september 1917, overleden op 19 juni 1999, begraven te Haelen.
  • 4 : Herman Josef, arbeider, geboren te Walsum (D) op 24 april 1907, overleden te Roggel op 27 juli 1924.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina