Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Lemmen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 11 februari 1871, wonende te Roggel, overleden aldaar op 29 januari 1950, zoon van Jan Lemmen en Barbara Veekens.


Hij is getrouwd te Roggel op 20 april 1906 met
Elisabeth Reijnders, dienstmeid, geboren te Neer op 16 juni 1879, wonende aldaar en te Roggel, overleden aldaar op 26 oktober 1958, dochter van Hendrikus Rijnders en Johanna Willemina Versteegen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina