Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Gertrudis Hendrix, akkervrouw en landbouwster, geboren te Kessel op 22 februari 1823, overleden te Roggel op 24 maart 1891, dochter van Jacobus Hendriks en Anna Gertruid Sanders.


Zij is getrouwd te Kessel op 27 april 1857, getrouwd aldaar op 28 april 1857 voor de kerk met
Joannes Ploem, landbouwer en akkerman, geboren te Neer op 22 november 1821, overleden te Roggel op 17 maart 1891, zoon van Antonius Plum en Gertrudis Janssen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina