Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Joannes Hubertus Tinnemans, landbouwer, geboren te Hunsel op 13 september 1852, overleden te Maasbracht op 28 mei 1932, zoon van Pieter Jan Tinnemans en Maria Helena Heijmans.


Hij is getrouwd te Sint Odiliënberg op 14 april 1891 met
Maria Christina Hubertina Hilkens, geboren te Sint Odiliënberg op 25 december 1854, overleden te Maasbracht op 3 mei 1931, dochter van Jan Hubert Hilkens en Anna Maria Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina