Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Peter Joannes Hubertus Heber, telegrafist bij de NS, geboren te Haelen op 29 januari 1896, overleden te Horn (V) op 4 december 1972, zoon van Wilhelmus Hubertus Heber en Petronella Hubertina Jegers.


Hij is getrouwd te Maasniel op 5 oktober 1920 met
Maria Catharina Pollaert, geboren te Maasniel op 8 juli 1893, overleden te Horn op 6 januari 1973, dochter van Jan Baptist Pollaert en Agnes Hubertina Diels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina