Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Hubertina Heber, geboren te Haelen op 28 januari 1892, dochter van Wilhelmus Hubertus Heber en Petronella Hubertina Jegers.


Zij is getrouwd te Haelen op 14 februari 1916 met
Theodorus Hubertus Wijnands, landbouwer, geboren te Buggenum op 18 november 1881, overleden te Haelen op 6 augustus 1950, zoon van Gerardus Wijnands en Wilhelmina Hubertina Hendrix.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella Hubertina, geboren te Buggenum op 2 juli 1916, overleden aldaar op 14 september 1935.
  • 3 : Wilhelmus, geboren te Buggenum op 31 januari 1919, overleden te Haelen op 13 april 2000, begraven aldaar.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina