Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henricus Hubertus Heber, spoorwegwachter, geboren te Haelen op 25 december 1889, zoon van Wilhelmus Hubertus Heber en Petronella Hubertina Jegers.


Hij is getrouwd te Haelen op 5 augustus 1918 met
Catharina Verkoelen, geboren te Neer op 26 april 1893, overleden te Haelen op 14 juni 1982, dochter van Wilhelmus Verkoelen en Petronella Berben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, dienstbode, geboren te Haelen op 9 september 1920, overleden te Roermond op 4 augustus 2004, begraven te Haelen.
    Zij was gehuwd met Theodoor Schreurs, geboren te Haelen op 21 oktober 1914, overleden op 17 april 1982, begraven te Haelen, zoon van Godefridus Schreurs en Maria Catharina Cleutjens.
  • 3 : Joannes, geboren te Haelen rond januari 1924, overleden aldaar op 14 april 1924.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina