Gezinsoverzichten

Versie mei, 2018

Jacoba Hubertina Eggels, geboren te Buggenum op 23 november 1868, overleden te Haelen op 18 november 1948, dochter van Denis Eggels en Helena Driessen.


Zij is getrouwd te Buggenum op 2 mei 1904 met
Joannes Jacobus Heldens, landbouwer, geboren te Beesel op 17 juli 1868, overleden te Haelen op 15 juni 1953, zoon van Johannes Heldens en Maria Elisabeth Stroucken.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de wet op bescherming persoonsgegevens zijn ook de personen die geboren zijn na 1916 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina