Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christiaan Mathijs Waeijen, wegwerker NS en blokwachter staatsspoorwegen, geboren te Haelen op 29 december 1896, overleden aldaar, begraven aldaar op 5 september 1978, zoon van Hendrik Hubert Waaijen en Maria Margaretha Baets.


Hij is getrouwd te Haelen op 28 april 1924 met
Anna Maria Baats, geboren te Haelen op 22 februari 1900, overleden te Roermond (Z) op 17 maart 1957, begraven te Haelen op 19 maart 1957, dochter van Joannes Jacobus Baats en Willemina Derikx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik Wilhelmus, geboren te Haelen rond 1925, overleden aldaar op 2 mei 1929.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Haelen op 24 september 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina