Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonard Jozef Hubert Hamans, landbouwer, geboren te Horn op 2 april 1889, zoon van Christiaan Hamans en Anna Maria Hubertina Ubags.


Hij is getrouwd te Nederweert op 14 november 1919 met
Maria Catharina Deckers, geboren te Nederweert op 19 april 1890, wonende te Horn, overleden aldaar op 20 juni 1947, dochter van Andreas Deckers en Anna Catharina Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christiaan Jozef Hubert, kantoorbediende, geboren te Horn op 28 november 1920, wonende aldaar, overleden op 22 juni 2011.
    Hij was gehuwd met Gerda Linssen.
  • 2 : Maria Johanna Catharina, geboren te Horn op 26 november 1923, overleden op 18 september 1973, begraven te Horn op 21 september 1973.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina