Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Theelen.


Zij was gehuwd met
Johannes Hendrikus Hendrikx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Helena Huberdina, geboren te Swalmen op 17 maart 1853, overleden te Neer op 3 juli 1919.
    Zij is getrouwd te Swalmen op 10 november 1884 met Pieter Jan Kessels, tichelbakker en landbouwer, geboren te Maasbree op 18 september 1840, overleden te Roermond op 10 februari 1926, zoon van Jan Joseph Kessels en Bartholina Steegh.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina