Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Joannes Consemulder, geboren te Neer op 27 mei 1905, wonende te Roermond, overleden te Heythuysen op 10 september 1990, zoon van Hendricus Consemulder en Johanna Catharina Wuijts.


Hij is getrouwd te Geleen op 17 januari 1936 met
Elisabeth Maria Hubertina Cremers, geboren te Maasniel op 11 november 1908, overleden te Geleen op 18 maart 1979, gecremeerd te Heeze op 22 maart 1979, dochter van Martinus Hubertus Cremers en Lucia Mevissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina