Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Hendrikus Brunenberg, kantonnier, geboren te Hunsel op 10 juli 1905, overleden te Baexem op 25 december 1962, begraven aldaar, zoon van Peter Joannes Brunenberg en Hendrina Wulms.


Hij is getrouwd te Grathem op 30 september 1932 met
Maria Petronella Hubertina Stevens, geboren te Grathem op 25 februari 1900, overleden op 16 april 1977, begraven te Baexem, dochter van Joannes Mathijs Hubertus Stevens en Maria Elisabeth Roozen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Hubertus, geboren te Baexem op 4 augustus 1936, overleden aldaar op 9 augustus 1936.
  • 2 : Engelbertus Johannes, geboren te Baexem rond 1 juli 1946, overleden aldaar op 4 juli 1946.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina