Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Schreurs, dienstmeid en landbouwster, geboren te Haelen op 9 maart 1831, overleden te Beesel op 20 juni 1902, dochter van Joannes Schreurs en Joanna Ruijten.


Zij is getrouwd te Beesel op 22 mei 1871 met
Wilhelmus van den Borst, metselaar, geboren te Beesel op 19 november 1827, zoon van Peter van den Bors en Aldegonda Reijnders.
(Hij is eerder getrouwd te Beesel op 25 april 1854 met Petronella Thijssen, dienstmeid, geboren te Beesel op 11 maart 1832, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 februari 1870, dochter van Anton Thijssen en Mechtildis Driessen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, geboren te Beesel rond 1873, wonende aldaar, overleden te Roermond op 10 augustus 1935.
    Zij is getrouwd te Beesel op 11 februari 1898 met Hubertus Cox, fabrieksarbeider, geboren te Swalmen rond 1862, wonende te Beesel, overleden aldaar op 17 augustus 1920, zoon van Jacobus Cox en Anna Catharina Timmermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina