Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hermanus Johannes van Tilburg, geboren te Oosterhout op 25 april 1888, overleden te Maastricht op 23 augustus 1952.


Hij is getrouwd te Amersfoort op 31 mei 1916 met
Jozephina Hubertina Winkelmolen, geboren te Neer op 10 maart 1891, overleden te Roermond op 20 december 1961, dochter van Johannes Antonius Winkelmolen en Mathea Levels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathilde Hubertina Marie, geboren te Hamborn (D) op 11 september 1911.
  • 2 : Adriana Johanna Gertruida, geboren te Amersfoort op 20 november 1920, overleden te Neer op 16 april 1928.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina