Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Crompvoets, geboren te Haelen op 4 september 1901, overleden te Heythuysen (v) op 15 november 1985, begraven te Haelen, dochter van Joannes Hubertus Crompvoets en Maria Gertrudis Teeuwen.


Zij is getrouwd te Haelen op 28 april 1930 met
Martinus Joannes Hubertus Roumen, landbouwer, geboren te Haelen op 27 oktober 1897, wonende te Buggenum, overleden te Roermond op 14 augustus 1974, begraven te Haelen, zoon van Martinus Roumen en Catharina Hubertina Schreurs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martinus Johannes Hermanus, wegwerker NS, geboren te Buggenum op 19 november 1932, wonende te Neer Dorpsstraat en te Haelen, overleden op 29 augustus 2016, gecremeerd te Baexem op 2 september 2016.
    Hij is getrouwd te Neer op 21 december 1956 met Catharina Theodora Gerarda Isabella Berben, geboren te Neer op 16 oktober 1933, wonende te Haelen, overleden te Roermond op 14 maart 2017, gecremeerd te Baexem op 18 maart 2017, dochter van Jacobus Peter Hubertus Berben en Wilhelmina aan de Boom.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina