Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Theodoor Ras, geboren te Ohé en Laak op 1 oktober 1859, overleden aldaar op 8 maart 1918.


Hij is getrouwd te Echt in het jaar 1891 met
Catharina Gertrudis van Kann, geboren te Echt op 5 juni 1864, overleden te Heythuysen op 25 juli 1940, dochter van Aloisius van Kann en Maria Catharina Frenken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : August, landbouwer, geboren te Ohé en Laak op 11 april 1896, wonende te Neer Napoleonsweg, te Horn en te Heythuysen, overleden op 6 augustus 1980, begraven te Heythuysen.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 3 februari 1928 met Christina Aben, dienstbode, geboren te Heerdt (D) op 24 februari 1907, wonende te Neer en te Heythuysen, overleden aldaar op 22 oktober 1945, begraven aldaar, dochter van Renier Aben en Wilhelmina Hendrika Camps.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina