Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonard Peeters, landbouwer, geboren te Roggel op 26 december 1857, overleden te Bracht (D) op 3 maart 1936, zoon van Jacobus Peeters en Helena van Horne.


Hij is getrouwd te Bracht (D) op 3 mei 1886 (1) met
Maria Catharina Hubertina Hauser, geboren te Bracht (D) op 2 augustus 1866, overleden te Bracht-Heidhausen op 1 augustus 1911, dochter van Johann Mathias Hauser en Maria Catharina Adelgunde Dierichs.

Hij is getrouwd te Bracht (D) op 6 januari 1913 (2) met
Gertrudis Elisabeth Theunissen, geboren te Grathem op 27 september 1869, dochter van Pieter Joseph Theunissen en Cornelia Hubertina Beckers.
(Zij is eerder getrouwd te Hinsbeck (D) op 18 mei 1908 met Johann Heinrich Leonard van Essen, geboren te Kaldenkirchen (D) op 6 november 1877, zoon van Gerhard van Essen en Catharina Leisters. (Hij was weduwnaar van Maria Christina Bösen, overleden te Kaldenkirchen (D) op 18 oktober 1907.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina