Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Helena van Nieuwenhoven, dienstmeid, geboren te Nederweert op 12 april 1873, dochter van Martinus Hubertus van Nieuwenhoven en Elisabeth Cleevers.


Zij is getrouwd te Weert op 3 juli 1894 met
Petrus Joannes van Knippenberg, landbouwer, geboren te Weert rond 1861, zoon van Pierre Joseph van Knippenberg en Marie Josephine Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Maria Gertrudis, geboren te Weert op 22 maart 1908, overleden te Nederweert op 29 april 1948.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 25 april 1941 met Peter Laurens van Lier, landbouwer, geboren te Hunsel-Ell op 23 juni 1906, overleden te Weert (Z) op 12 januari 1988, begraven te Ell op 16 januari 1988, zoon van Peter Johannes van Lier en Maria Catharina Kuppens.
    (Hij was later gehuwd met Anna Petronella Christina Tinnemans, geboren te Ell op 15 april 1909, overleden aldaar op 13 maart 1979.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina