Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Aloijsius Moors, landbouwer, geboren te Helden op 2 april 1904, overleden op 28 februari 1982, begraven te Heythuysen, zoon van Cornelis Hubertus Moors en Wilhelmina van Cauwenberghe.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 23 april 1937 met
Petronella Gertrudis Schroijen, geboren te Heythuysen op 18 maart 1914, overleden aldaar op 2 februari 1997, begraven aldaar, dochter van Peter Joannes Schroijen en Petronella Aben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina