Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Ida Catharina Moors, geboren te Melick en Herkenbosch rond 1898, overleden te Heythuysen op 23 september 1936, dochter van Cornelis Hubertus Moors en Wilhelmina van Cauwenberghe.


Zij is getrouwd te Helden op 20 januari 1919 met
Silvester Rutten, landbouwer, geboren te Helden rond 1878, zoon van Johannes Rutten en Petronella Jacobs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella Johanna, geboren te Helden op 20 augustus 1923, overleden te Weert (Z) op 27 juni 2017, gecremeerd te Baexem op 3 juli 2017.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 22 april 1955 met Johannes Hubertus Silvester Baetsen, smid, geboren te Roggel op 22 augustus 1923, overleden te Weert op 17 januari 2007, gecremeerd te Baexem op 22 januari 2007, zoon van Theodorus Hubertus Christiaan Baetsen en Anna Maria Telgers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina