Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Hendrikus Mingers, landbouwer, geboren te Meijel op 2 juli 1905, wonende te Heel en Panheel, overleden te Sint Odiliënberg op 28 april 2001, zoon van Joannes Mingers en Philomena Geurtjens.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 26 oktober 1934 met
Gertrudis Schroijen, geboren te Heythuysen op 16 september 1906, overleden te Posterholt op 1 mei 1984, begraven aldaar op 5 mei 1984, dochter van Peter Joannes Schroijen en Petronella Aben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina