Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hubertina Leeters, geboren te Horn op 7 maart 1878, wonende aldaar, overleden te Weert (Z) op 1 september 1950, dochter van Jacob Hubert Leeters en Anna Catharina op 't Root.


Zij is getrouwd te Horn op 19 april 1907 met
Theodorus Hubertus Levels, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 2 december 1877, wonende te Horn, overleden op 10 maart 1969, zoon van Wilhelmus Levels en Margaretha Hubertina Bijlmakers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Horn op 29 februari 1908.
  • 3 : Wilhelmus Hubertus, geboren te Horn op 20 maart 1909, overleden aldaar op 27 februari 1929.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina