Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Joseph Kuipers, smid bankwerker, geboren te Haelen op 23 november 1897, overleden aldaar op 23 september 1932, zoon van Arnoldus Kuipers en Johanna Kessels.


Hij is getrouwd te Haelen op 3 oktober 1921 met
Catharina Hubertina Wilhelmina Joosten, geboren te Buggenum op 26 oktober 1883, overleden te Eindhoven (Stratum) op 15 juni 1952, dochter van Petrus Joosten en Johanna Goumans.
(Zij is eerder getrouwd te Roermond op 2 september 1919 met Petrus Wilhelmus Joannes Sleuters, koopman, geboren te Haelen op 3 oktober 1885, overleden te Venray op 9 september 1919, zoon van Joannes Sleuters en Anna Maria Schreurs.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina