Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Getruda Klompen, dienstbode, geboren te Roggel op 1 januari 1922, wonende aldaar, overleden te Roermond op 1 juni 1972, begraven te Roggel op 6 juni 1972, dochter van Servaas Wilhelmus Klompen en Joanna Hendrina Maassen.


Zij is getrouwd te Roggel op 25 september 1953 met
Henricus Peter Johannes Hubertus Alofs, musicus, geboren te Roggel op 2 juni 1915, overleden aldaar op 2 juli 1990, begraven aldaar, zoon van Christiaan Hubertus Alofs en Joanna Maria Hubertina Hendriks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christiaan Henricus Johannes Maria, geboren te Roggel op 4 juni 1957, overleden op 27 april 1993, begraven te Roggel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina