Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonarda Margaretha Ida Schreurs, geboren te Buggenum op 3 mei 1916, overleden te Roermond op 7 maart 2004, begraven te Buggenum op 11 maart 2004, dochter van Pieter Hubert Antoon Schreurs en Hubertina Verlinden.


Zij is getrouwd te Haelen op 17 april 1944 met
Mathijs Josephus Metsemakers, landbouwer, geboren te Neer op 11 december 1913, wonende te Neer op Brumhold en te Buggenum, overleden te Heythuysen (v) op 30 november 2004, begraven te Buggenum op 4 december 2004, zoon van Joseph Wilhelmus Metsemakers en Petronella van Knippenberg.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina