Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Mathias Hubertus Huijskens, arbeider en landbouwer, geboren te Ittervoort op 26 maart 1888, overleden te Hunsel op 4 maart 1950, zoon van Balthassen Hubertus Huijskens en Maria Catharina Leenders.


Hij is getrouwd te Neeritter op 23 april 1917 met
Gertrudis van den Heuvel, geboren te Neeritter op 25 december 1885, dochter van Joannes Hubertus van den Heuvel en Anna Gerards.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Cornelia Joanna Maria, dienstbode, geboren te Ittervoort op 4 juni 1921, overleden op 9 november 2006, begraven te Neeritter.
    Zij was gehuwd met Jacobus Vries, geboren te Ittervoort op 11 januari 1922, overleden te Thorn op 7 mei 2016, begraven te Neeritter op 12 mei 2016, zoon van Hubertus Renier Vries en Maria Ida Tholen.
  • 3 : Jacobus Joseph Gerard, geboren te Ittervoort op 15 maart 1924, overleden te Horn op 28 december 1996, begraven aldaar.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina