Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathijs Hendrikx, grondwerker en landbouwer, geboren te Horn op 24 december 1886, overleden op 26 februari 1974, begraven te Horn, zoon van Willem Hendrikx en Maria Catharina van Raetingen.


Hij is getrouwd te Horn op 2 oktober 1914 met
Wilhelmina Hubertina Reijnders, geboren te Horn op 27 mei 1887, overleden op 22 oktober 1963, begraven te Horn, dochter van Willem Reijnders en Anna Maria Vermeulen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Ludovicus, onderwijzer en Hfd Lagere Tuinbouwschool, geboren te Horn op 25 augustus 1918, overleden op 13 september 1994, begraven te Horn.
    Hij is getrouwd te Baexem op 27 maart 1946 met Anna Elisabeth Cuijpers, geboren te Baexem op 15 september 1920, overleden op 13 maart 1999, begraven te Horn, dochter van Mathias Franciscus Antonius Cuijpers en Anna Maria Hubertina Loven.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina