Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Sevrien Hubertus Theodorus Franciscus Emans, geboren te Swalmen op 3 oktober 1897, overleden te Geleen op 9 maart 1981, zoon van Antoon Hubert Emans en Catharina Elisabeth Hodselmans.


Hij is getrouwd te Swalmen op 7 mei 1923 (1) met
Maria Kremers, geboren te Dülken (D) op 21 april 1889, overleden te Swalmen op 4 augustus 1942.

Hij is getrouwd te Neer op 11 mei 1962 (2) met
Johanna Maria van Roy, dienstbode, geboren te Neer op 8 augustus 1914, overleden te Echt op 26 april 2008, dochter van Godefridus Hubertus van Roij en Maria Catharina Strous.
(Zij is eerder getrouwd te Neer op 11 juni 1946 met Johannes Hendrikus Maria Putters, kleermaker, geboren te Hilvarenbeek op 4 augustus 1908, overleden te Roermond op 6 april 1954, zoon van Johannes Hendrikus Putters en Cornelia Loots.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina