Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Margaretha Hubertina Dietzenbacher, geboren te Roggel op 12 november 1907, overleden te Venlo op 20 juli 1994, dochter van Johannes Hendrikus Dietzenbacher en Willemina Versteegen.


Zij is getrouwd te Beesel op 27 december 1929 met
Wilhelmus Hubertus Drissen, landbouwer, geboren te Beesel op 24 februari 1899, overleden op 15 januari 1972, begraven te Beesel, zoon van Peter Johannes Drissen en Maria Elisabeth Heynen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina