Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Hubertina Leen, landbouwster, geboren te Nederweert op 3 november 1842, overleden te Nunhem op 28 januari 1920, dochter van Henrij Leën en Maria Antonette Kneepkens.


Zij is getrouwd te Nederweert op 30 oktober 1874 met
Henricus Hubertus Coenen, geboren te Nunhem op 1 december 1843, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 juni 1921, zoon van Jean Coonen en Jeanne van Lier.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joanna Hubertina, geboren te Nunhem op 18 juli 1877, overleden te Roermond op 19 december 1961.
    Zij is getrouwd te Schaarbeek (B) op 6 juli 1904 met Jean Joseph Paques, metselaar, geboren te Ordingen (B) op 10 december 1878, overleden te Roermond op 3 november 1953, zoon van Louis Paques en Melanie Vroomen.
  • 6 : Doodgeboren zoon, geboren te Nunhem op 13 december 1888.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina