Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Catharina van den Heuvel, dienstmeid, geboren te Grathem op 3 april 1864, overleden te Weert op 7 november 1901, dochter van Joannes Martinus van den Heuvel en Elisabeth Hendrikx.


Zij is getrouwd te Grathem op 13 april 1891 met
Peter Joannes van Bogget, lattenzager, geboren te Weert op 1 september 1860, overleden aldaar op 22 februari 1903, zoon van Henricus van Bogget en Anna Maria Feijen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertruda Elisabeth, geboren te Grathem op 17 februari 1892.
    Zij is getrouwd te Weert op 10 november 1914 met Martinus Hubertus Antonius Bukkems, los werkman, geboren te Weert op 26 januari 1882, zoon van Hendricus Bukkems en Anna Mechtildis Kollee.
  • 3 : Lodovicus Hubertus, geboren te Grathem op 24 mei 1896, overleden aldaar op 10 mei 1899.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina